Rólunk


Kezdőoldal / Rólunk

Az Inter-Mix Kft. 1998-ban alakult, családi tulajdonban lévő kereskedelmi cég. Kezdetben borjú-takarmányozás volt a fő tevékenységi körünk, majd e köré építve fokozatosan fejlesztettük vállalkozásunkat. Fő szakterületeink a szarvasmarha-tenyésztés és borjúnevelés, illetve a hobbiállat-takarmányozás és gépek értékesítése.

Jelenleg holland, német, dán, amerikai és cseh márkák képviseletét látjuk el Magyarországon, aminek köszönhetően kiemelkedő minőségű tejpótló tápszerek­kel, ásványi kiegészítőkkel, szaporítóanyaggal, illet­ve elsősorban szarvasmarha-telepeket kiszolgáló gépekkel állunk partnereink rendelkezésére. A hobbiállattartók és -tenyésztők számára prémium és szuperprémium mi­nőségű állateledeleket kínálunk. Az elmúlt években kertészeti gépek kereskedelmével és szervizelésével is bővítettük tevékenységünket.


 
Agrár üzletágunk keretein belül mi forgalmazzuk Magyarországon a TrouwNutrition Sprayfo tejpótló tápszereit, amelyeket egyedülálló porlasztva szárítás technológiával gyártanak Hollandiában. Cégünk látja el az egyesült államokbeli Genex ma­gyarországi képviseletét, amely hazájának egyik legnagyobb szarvasmarha-tenyésztő szervezete, egyben saját tenyészérték indexével élen jár a XXI. századi szarvasmarhatenyésztésben. A német Josera Agrar innovatív takarmány-kiegészítői, premixei, nyalósói és silótartósítói szintén szerepelnek a kínálatunkban.A petfood üzletágon belül a német Josera, JosiDog, JosiCat, GreenPetfood és Bavaro, illetve írországi Mervue márkákat képviseljük hazánkban. A kutyák, macskák és lovak számára kínált termékek közös jellemzője, hogy a legszigo­rúbb minőségellenőrzés mellett készülnek kiváló minőségű, gondosan válogatott alapanyagok fel­használásával. Kiemelt fontosságú, hogy tápjaink nem tartal­maznak génmódosított összetevőket, búzát, szóját, mesterséges ízfokozókat, színezéket és konzerválószereket. Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be. Állandó raktárkészlettel, folyamatos kiszol­gálást biztosítunk partnerhálózatunk számára.2005 óta foglalkozunk mezőgazdasági gépek keres­kedelmével. A jövőbe mutató technológiákkal a legteljesebb formában kívánjuk támogatni part­nereinket a szarvasmarhatartás során. A gépke­reskedelmi üzletág a holland Trioliet takar­mánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazásával indult, napjainkra eljutottunk a takarmánykeverő-kiosztó robotokig. Azóta a szintén holland Giant kompakt rakodógépeknek, a német Holm&Laue borjúnevelő eszközöknek és a dán coloQuick kolosztrumkezelő rendszereknek is a hivatalos importőre lettünk. 2018 óta a mezőgazdasági szektor mellett sportegyesületek, létesítményüze­meltetők, kertészeti vállalkozások és építőipari cé­gek részére is nyújtunk megoldásokat a Giant gépekhez elérhető többcélú munkaeszközök és a cseh Seco fűnyírótraktorok révén. Gépészeti termékeink hosszú távú be­fektetésként segítik a munkavégzést.Sikerünk alapja az erős szakmai háttér. Beszállító partnereink komoly kutató és szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésünkre, ezzel is segítve vevőink minél magasabb színvonalú kiszolgálását. Professzionális csapattal állunk az általunk értékesített termékek mögött. Mivel állatokkal dolgozunk, pontosan tud­juk, mennyire fontos, hogy a takarmány időben megérkezzen. Erősségeink közé tar­tozik a gyors reakció és rugalmasság az értékesítésben és kiszolgálásban.


  

Cégünk folyamatosan növekszik, figyeljük a piac alakulását, követjük az aktuális trendeket. Rendszeres részt vevői vagyunk a mezőgazdasági kiállításoknak, emellett magunk is szervezünk szakmai eseményeket, szemináriumokat, támogatunk kutyakiállításokat, macskakiállításokat, illetve kutyás versenyeket. Az Inter-Mix Kft-nél üzletfeleinkben partnereket látunk, akikkel hosszútávú, korrekt, mindkét fél számára gyümölcsöző munkakapcsolatra törekszünk.