Super prémium minőségű étrend-kiegészítő termékek kutyák és macskák részére

Az Írországi Cork-ban lévő Mervue Laboratories Európa egyik legnagyobb állati takarmány kiegészítő gyártó egységével rendelkezik. A családi tulajdonban lévő vállalkozás az Inform Nutrition Ireland leányvállalataként került megalapításra 1986-ban.

 

A Mervue Laboratories Írország vezető cége a gazdasági haszonállatok, valamint hobbiállatok számára előállított takarmány kiegészítők gyártásában, amely a legújabb tudományos kutatások eredményein alapul. A cég sikerét a folyamatos kutatás, fejlesztés és szigorú minőségbiztosítás garantálja. A Mervue Laboratories gyártási technológiája több GMP rendszerbe tartozó EU standardnak is megfelel.

 

A kutyák és macskák nem mindig jutnak elegendő ásványi anyaghoz és vitaminhoz. A mindennapi egészséghez, növekedéshez, teljesítményhez, vadászathoz vagy eredményes versenyzéshez létfontosságú a különböző táplálóanyagok pótlása. Az idősebb társállatok esetében különösen fontos a megfelelő kiegészítés, hiszen a kor előrehaladtával elöregednek a sejtek, a mozgás minősége az ízületek kopása miatt romlik. Kedvenceink egészségének megőrzésében, a növekedésben vagy a magasabb teljesítmény elérésében nyújtanak hatékony segítséget a Mervue speciálisan a kutyák és macskák igényei alapján kifejlesztett

termékei.

központi iroda és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

Adatvédelmi tájékoztató

telefon: 06-1-402-1010

e-mail: intermix@intermix.hu

központi iroda és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

telefon: 06-1-402-1010

e-mail: intermix@intermix.hu